Facebook Google plus Linked in

Workshops: Kinderyoga voor professionals

De workshops Kinderyoga voor professionals kunnen ook op school of op het werk gegeven worden. Mail Nina

Initiatieworkshop: Kinderyoga voor professionals
Deze workshop is erop gericht om leerkrachten, opvoeders, ouders en andere kinderbegeleiders een kijkje te laten nemen in de wondere wereld van kinderyoga. We horen steeds meer over de effecten van yoga en ook voor kinderen zijn deze wetenschappelijk bewezen. Daarom dat er op scholen en ook thuis meer vraag is naar kinderyoga en dat men benieuwd is wat het precies inhoudt. Niet iedereen heeft tijd en/of zin om een kinderyoga-opleiding te volgen om erachter te komen wat je allemaal kunt doen op het gebied van yoga met kinderen. Daarom deze workshop. Wat gaan we behandelen tijdens deze initiatieworkshop? ---We kaderen kinderyoga: wat is het? We onderscheiden leeftijdscategorieën en zien waar de toolbox van kinderyoga zoal uit bestaat. Je gaat naar huis met vele tools om in direct de praktijk te brengen, thuis of op het werk. Je krijgt een hand-out mee met dat wat we tijdens de workshop bespreken. We doen en bespreken twee volledige kinderyogalessen die verschillende elementen van de kinderyoga in zich hebben, alsook vele losse lesonderdelen. Dit alles voor verschillende leeftijdscategoriën, dus voor ieder wat wils!

Deze workshop kan ook op scholen gegeven worden als bijscholing van het team. Contacteer me via Mail Nina voor meer informatie!

Inschrijvingen: Mail Nina.

Prijs: €60,- voor een losse workshop
€110,- voor twee workshops samen (zie Vervolg- en/of Vervolledigingsworkshop)
€150,- voor de drie workshops samen (zie Vervolg- en Vervolledigingsworkshop)

Datum: woensdag 22 april 2020, van 13.30u tot 16.30u bij Body Atelier - Lange Munteplein 4 - 8500 Kortrijk

Vervolgworkshop: Kinderyoga voor professionals
In de vervolgworkshop 'Kinderyoga voor professionals' gaan we dieper in op de materie. We ontdekken manieren om met kinderen meditatief bezig te zijn en te ontspannen door middel van gronding en massage. Ook kijken we hoe we met de adem kunnen werken bij kinderen. We beleven weer twee volledige gethematiseerde kinderyogalessen voor verschillende leeftijdscategoriën. En je gaat naar huis met een aantal nuttige muziektips.

Inschrijvingen: Mail Nina.

Prijs: enkel in combinatie met de initiatieworkshop, zie hierboven.

Datum: woensdag 29 april 2020, van 13.30u tot 16.30u bij Body Atelier - Lange Munteplein 4 - 8500 Kortrijk

Vervollediging: Kinderyoga voor professionals (enkel te volgen na minimum de initiatieworkshop)
In de vervollediging van 'Kinderyoga voor professionals' ontdekken we meer over yoga voor kinderen. Een aantal basishoudingen uit de yoga komt aan bod. Oefenen staat in deze workshop centraal, we maken zelf een kinderyoga-oefening. Ook kijken we naar de basishouding van begeleiders van kinderen en hoe zij zichzelf geaard en ontspannen kunnen houden. Affirmaties als ondersteuning van de yogahoudingen en duo-houdingen zullen we ook bespreken!

Inschrijvingen: Mail Nina.

Prijs: enkel in combinatie met de initiatie- en/of vervolgworkshop, zie hierboven

Datum: woensdag 6 mei 2020, van 13.30u tot 16.30u bij Body Atelier - Lange Munteplein 4 - 8500 Kortrijk Facebook

ALGEMENE VOORWAARDEN NINASANA VERSIE 2020

Inschrijving en betaling:

De deelnemer is pas definitief ingeschreven na betaling van het volledige bedrag op in de inschrijvingsmail genoemd rekeningnummer. Dit dient te gebeuren ten laatste 10 dagen na inschrijving via mail. Na de inschrijving via mail behoudt u 10 dagen een plaats gereserveerd. Pas na de betaling van het volledige bedrag is de inschrijving definitief.

Het vermelde inschrijvingsbedrag omvat de volgende kosten: materiaal, accommodatie, degelijke begeleiding, lunch, drank, tussendoortjes, verzekering.

De activiteiten vinden plaats tussen de op de website aangegeven uren, gelieve tijdig aanwezig te zijn.

Wanneer de deelnemer het kamp vroegtijdig moet verlaten omwille van ziekte, ongeval,.. kan geen terugbetaling meer gebeuren.


Annulering door de organisatie:

Wanneer de organisatie het kamp moet annuleren, wordt de deelnemer daarvan zo spoedig mogelijk op de hoogte gebracht. Bij dergelijke annulering heeft de deelnemer recht op volledige terugbetaling van de som. Verdere schadevergoedingen worden niet uitgekeerd.

In uitzonderlijke omstandigheden kan het gebeuren dat een activiteit wijzigt. De organisatie zal steeds trachten een passend alternatief aan te bieden.

De organisatie heeft het recht om een deelnemer te weigeren. Wanneer een deelnemer tijdens het kamp, de les of de workshop door ontoelaatbaar gedrag wordt geweigerd zal het inschrijvingsgeld voor de overige dagen niet terugbetaald worden.


Diefstal:

De organisatie kan niet worden verantwoordelijk gesteld voor diefstal, verlies/en of schade aan de door de deelnemers meegebrachte persoonlijke voorwerpen. De organisatie verzoekt ook om geen waardevolle voorwerpen mee te brengen naar het kamp. Ook elektronische voorwerpen blijven thuis.


Foto’s:

De organisatie neemt foto’s van de activiteiten en de deelnemers. Deze foto’s kunnen worden gebruikt voor de website, publiciteit, brochures etc. Indien u niet wenst dat een foto van uw zoon/dochter voor deze doeleinden worden gebruikt dient u dit schriftelijk te melden. Uiteraard zullen wij dit respecteren.

Door de betaling uit te voeren waarmee u de inschrijving bevestigt en voltooit bevestigt u de algemene voorwaarden gelezen te hebben en verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.Individueel

Stressgerelateerde klachten kunnen met yoga worden verminderd of verholpen op speelse wijze. Denkt u dat uw kind baat zou kunnen hebben bij yoga, coaching of een combinatie? U kunt vrijblijvend een intake-afspraak maken voor privéles op maat bij Ninasana Yoga. Adres: De Totaalpraktijk, Dendermondesteenweg 189, Destelbergen (Gent).